Skip to content

Gebitsprothese & kunstgebit

Dankzij goede preventieve mondzorg worden steeds meer mensen oud met hun eigen gebit

Desondanks kunnen er soms tanden en kiezen verloren gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om ontbrekende tanden, kiezen of zelfs het volledige gebit op een hoogwaardige manier te vervangen met behulp van gebitsprotheses.

Een prothese is maatwerk

Het maken van een prothese is altijd maatwerk en we zorgen er graag voor dat het perfect bij u past. Samen met u bekijken we welke oplossing het beste bij u past en gaan we aan de slag om de prothese stap voor stap perfect passend te maken. We nemen de tijd om u goed uit te leggen wat we doen en waarom we dat doen, zodat u altijd op de hoogte bent en zich op uw gemak voelt.

Niet meer happen met de mondscanner

Door onze innovatieve mondscanner hoeft u niet meer te ‘happen’. Lees hier meer over onze mondscanner. 

Behandelplan van een prothese 

Het behandelplan voor een op maat gemaakt kunstgebit dat perfect in uw mond past omvat 2 afspraken, in tegenstelling tot een conventionele behandeling met het ouderwets ‘happen’ met gemiddeld wel 5 tot 6 afspraken. Tijdens de eerste afspraak maken we met een speciale mondscanner een afdruk van uw gebit. U hoeft bij ons dus niet ongemakkelijk te happen. Met deze digitale scan van uw mond maken we de prothese. Tijdens de 2e afspraak wordt het gebit geplaatst.

Contracten met verzekeraars - Duidelijkheid over vergoedingen

De kosten van protheses kunnen flink oplopen. Doordat wij contracten hebben met alle verzekeraars worden in veel gevallen de kosten gelukkig vergoed. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken graag naar uw situatie.

Rolstoelvriendelijk

Onze praktijk is ingericht voor mensen met een rolstoel en/of rollator. Wij vinden het belangrijk dat ook ouderen kunnen genieten van een gezond en sterk gebit en doen er daarom alles aan om de best mogelijke zorg te bieden.

Afspraak maken voor een kunstgebit

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij bespreken de mogelijkheden met u en plannen de afspraken voor het ontwerpen en plaatsen van het kunstgebit. Bel het telefoonnummer 033-3034913 of vul hier het contactformulier in.

Wij werken samen met

de meeste zorgverzekeraars

Tandheelkunde Kliniek
D’Ouwe Haven

Contact

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Wilt u een afspraak maken?
Neem contact op