Skip to content

Implantologie

Is uw gebit niet compleet?

Als u één of meerdere tanden of kiezen mist, dan kunt u daar in het dagelijks leven last van hebben. Eten of praten kan moeilijker zijn en veel mensen schamen zich om voluit te lachen. Dat geldt vaak ook voor mensen met een uitneembare gebitsprothese. Heeft u regelmatig last van de ontbrekende tanden of kiezen? Dat is zeer vervelend. Dat gevoel van ongemak kan er zelf toe leiden dat u zich onzeker voelt en minder lekker in uw vel zit.

Heeft u weleens gedacht aan een implantaat?

Als u verlangt naar moeiteloos praten, lachen, kauwen en bijten, dan zou een implantaat dé oplossing voor u kunnen zijn. Het is bijna alsof uw eigen gebit weer terug is. Implantaten vervangen uw natuurlijke gebit wortels en kunt u dus vergelijken met kunstwortels. Bij het plaatsen van een implantaat worden één of meerdere kunstwortels van titanium in de kaak gezet. Daarbovenop kan een kroon, brug, klikgebit of zelfs een volledig vast gebit worden geplaatst. Het grote verschil met andere oplossingen is dat een implantaat aanvoelt als uw eigen gebit. Immers, de tanden en kiezen zitten stevig verankerd in uw kaak. Zo krijgt u weer een compleet gebit!

Implantologie Bunschoten Spakenburg

Niet voor iedereen

Het is niet altijd mogelijk om implantaten te bevestigen. Belangrijk is dat het tandvlees in gezonde conditie verkeert en dat er geen grote afbraak van kaakbot heeft plaatsgevonden. Geen tot matig alcoholgebruik en niet roken vergroten de kans op een succesvolle behandeling. We beginnen daarom altijd met een mondonderzoek om te beoordelen of implantaten geschikt zijn voor u.

Afspraak maken voor een onderzoek naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij bespreken de mogelijkheden en plannen indien gewenst de afspraken voor de behandeling. Bel het telefoonnummer 033-3034913 of vul hier het contactformulier in.

Wij werken samen met

de meeste zorgverzekeraars

Tandheelkunde Kliniek
D’Ouwe Haven

Contact

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Wilt u een afspraak maken?
Neem contact op