Skip to content

Mondhygiënist Bunschoten Spakenburg

Een goede mondhygiëne is ontzettend belangrijk voor een gezond gebit

Ons doel is het voorkomen van gebitsproblemen. De mondhygiënist is daarvoor dé oplossing. Door etensresten die in uw mond achterblijven, ontstaat er gemakkelijk tandplak die uw tandvlees aantast. En als dit niet op tijd wordt behandeld, kan het zelfs uw tandvlees blijvend aantasten en leiden tot het uitvallen van tanden en kiezen. Herkent u een van de problemen van de onderstaande lijst, maak dan snel een afspraak met onze mondhygiënist, zo kunt u grotere problemen voorkomen.

Heeft u last van?

  • Bloedend tandvlees bij het poetsen
  • Terugtrekkend tandvlees
  • Loszittende tanden of kiezen
  • Rood en gezwollen tandvlees 
  • Tandvlees sluit niet mooi om uw tanden
  • Regelmatig last van gaatjes
  • Slecht ruikende adem

Altijd een persoonlijk behandelplan

Wij stellen altijd een behandelplan op zodat uw mond schoon wordt en blijft. Eventuele ontstekingen verhelpen zo snel mogelijk. Zoals u begrijpt valt of staat een mooi gebit met een samenwerking. Naast onze hulp is het net zo belangrijk dat u thuis ook goed poetst en flost. Tandheelkunde Kliniek d’Ouwe Haven behandeld met de EMS methode. EMS – Air Flow is de nieuwste techniek op het gebied van gebitsreiniging. Met behulp van dit apparaat wordt het gebit op een patiëntvriendelijke manier schoongemaakt. Dus intensieve én pijnloze reiniging.

Mondhygiëniste Foto Bunschoten Spakenburg

Ook advies zonder klachten

Heeft u geen klachten? Ook dan is een bezoek aan de mondhygiënist waardevol. Wij geven graag advies voor een goede mondverzorging, zodat uw gebit en tandvlees in topconditie blijven.

Lid van de Branchevereniging

Onze mondhygiënist is ingeschreven in het register van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM). Dit betekent dat zij verplicht is om regelmatig bijscholing te volgen en up-to-date blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mondhygiëne. Bij Tandheelkunde Kliniek D’ Ouwe Haven bent u dus in goede handen!

U kunt altijd een afspraak maken om onze mondhygiëniste te ontmoeten.

Wij werken samen met

de meeste zorgverzekeraars

Tandheelkunde Kliniek
D’Ouwe Haven

Contact

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Wilt u een afspraak maken?
Neem contact op