Corinne Brouwer, (balie)assistente

Ik ben Corinne Brouwer-Smit. Na eerst jaren in het bedrijfsleven als assistent boekhoudster gewerkt te hebben en daarna enkele jaren thuis te zijn geweest bij mijn kinderen ben ik viavia in de tandheelkunde beland. Inmiddels heb ik, na een interne opleiding in de praktijk waar ik destijds werkzaam was, ruim 13 jaar ervaring als balie- / tandartsassistente. Ik houd ervan als patiënten met een goed gevoel binnen komen en ook weer weg gaan.

Tijl Bakx, tandarts-implantoloog

2004 Afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam
2010 Erkend implantoloog bij de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie (NVOI)
2016 Uitbreiding deskundigheidsgebied voor gebruik van CBCT toestellen (3D röntgen).

Ik ben na mijn studie begonnen met algemene tandheelkunde. Mijn affiniteit ligt echter bij de implantologie en de reconstructieve tandheelkunde. Regelmatig volg ik na- en bijscholing. Daarnaast staat intercollegiaal overleg hoog in het vaandel om zodoende het eigen werk steeds te kunnen beoordelen en daar waar nodig te verbeteren.

Mendy Koelewijn, mondhygiënist

Ik ben Mendy Koelewijn, geboren en getogen in bunschoten- Spakenburg en afgestudeerd in 2011 als mondhygienist in Utrecht.
Wat ik het leukste vind aan dit vak is het persoonlijk contact met patiënten. Samen met de patiënt werken we naar een gezonde mond toe, met behulp van voorlichting, instructie en behandeling op maat. Ieder mens is uniek!
Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en volg regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkeling op mondhygiëne gebied.

Vincent Stecher, tandtechnicus

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de tandtechniek en in 2004 heb ik mijn opleiding tot tandtechnicus afgerond. In 2008 ben ik samen met mij compagnon Jonathan Koning het tandtechnisch laboratorium Tandmeesters begonnen. Het tandtechnisch laboratorium Tandmeesters is onder andere gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kronen, bruggen en protheses. Implantaat gedragen, conventioneel of volledig digitaal. Esthetiek en functionaliteit staan bij ons voorop. Daarom werken wij niet alleen nauw samen met de tandarts maar nog intensiever met u, de patiënt.

Voor vragen en advies over wat er bij u mogelijk is met de technieken van vandaag kunt u bij mij terecht. Of het gaat om een nieuwe natuurlijk ogende prothese of prachtige facings, ons team zal ervoor zorgen dat u met een glimlach de deur uit gaat!