Corinne Brouwer, (balie)assistente

Ik ben Corinne Brouwer-Smit. Na eerst jaren in het bedrijfsleven als assistent boekhoudster gewerkt te hebben en daarna enkele jaren thuis te zijn geweest bij mijn kinderen ben ik viavia in de tandheelkunde beland. Inmiddels heb ik, na een interne opleiding in de praktijk waar ik destijds werkzaam was, ruim 13 jaar ervaring als balie- / tandartsassistente. Ik houd ervan als patiënten met een goed gevoel binnen komen en ook weer weg gaan.

Tijl Bakx, tandarts-implantoloog

2004 Afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam
2010 Erkend implantoloog bij de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie (NVOI)
2016 Uitbreiding deskundigheidsgebied voor gebruik van CBCT toestellen (3D röntgen).

Ik ben na mijn studie begonnen met algemene tandheelkunde. Mijn affiniteit ligt echter bij de implantologie en de reconstructieve tandheelkunde. Regelmatig volg ik na- en bijscholing. Daarnaast staat intercollegiaal overleg hoog in het vaandel om zodoende het eigen werk steeds te kunnen beoordelen en daar waar nodig te verbeteren.

Vincent Stecher, tandtechnicus

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de tandtechniek en in 2004 heb ik mijn opleiding tot tandtechnicus afgerond. In 2008 ben ik samen met mijn compagnon Jonathan Koning het tandtechnisch laboratorium Tandmeesters begonnen. Het tandtechnisch laboratorium Tandmeesters is onder andere gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kronen, bruggen en protheses. Implantaat gedragen, conventioneel of volledig digitaal. Esthetiek en functionaliteit staan bij ons voorop. Daarom werken wij niet alleen nauw samen met de tandarts maar nog intensiever met u, de patiënt.

Voor vragen en advies over wat er bij u mogelijk is met de technieken van vandaag kunt u bij mij terecht. Of het gaat om een nieuwe natuurlijk ogende prothese of prachtige facings, ons team zal ervoor zorgen dat u met een glimlach de deur uit gaat!