Beatrijs Oosters, Tandarts

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heb ik in verschillende groepspraktijken gewerkt als algemeen practicus. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij d’ Ouwe Haven. Bij mij kunt u terecht voor controles, facings, vullingen, kronen, wortelkanaalbehandelingen en een onzichtbare beugel. U kunt rekenen op een persoonlijke en professionele benadering. Hoewel mijn focus op preventie ligt, streef ik in overleg met u naar een optimaal behandelresultaat, zowel esthetisch als functioneel.

Ik ben lid van de ANT en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Tijl Bakx, tandarts-implantoloog

2004 Afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam
2010 Erkend implantoloog bij de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie (NVOI)
2016 Uitbreiding deskundigheidsgebied voor gebruik van CBCT toestellen (3D röntgen).

Ik ben na mijn studie begonnen met algemene tandheelkunde. Mijn affiniteit ligt echter bij de implantologie en de reconstructieve tandheelkunde. Regelmatig volg ik na- en bijscholing. Daarnaast staat intercollegiaal overleg hoog in het vaandel om zodoende het eigen werk steeds te kunnen beoordelen en daar waar nodig te verbeteren.

Violet Slettenaar, Tandarts

2014 afgestudeerd tandheelkunde, Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA)
Lid van beroepsvereniging KNMT, NVVRT en KRT.

Roxanne Rigter, Mondhygienist

Mijn naam is Roxanne Rigter. Ik heb de opleiding mondzorgkunde tot mondhygiëniste, aan de hogeschool in Utrecht succesvol afgerond. Vanuit mijn opleiding heb ik in verschillende werkvelden stage kunnen lopen zoals in algemene tandartspraktijken, in de parodontologie en implantologie. Hierbij heb ik veel kennis en ervaring op kunnen doen.

Mijn passie ligt bij het helpen en motiveren van mensen, daarnaast ben ik leergierig en gedreven in mijn vak. Kwaliteit staat bij mij bovenaan, daarom ben ik voortdurend bezig om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik zie ernaar uit u te mogen verwelkomen en u de beste en passende behandeling te mogen aanbieden.