Skip to content

Tanden bleken - Een stralend wit gebit

Een stralend en wit gebit is enorm populair

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tanden te bleken. Door verschillende factoren worden tanden en kiezen in de loop der jaren steeds donkerder van kleur. Dit kan komen door kleurstoffen in voedingsmiddelen en het dunner worden van het glazuur. Het bleken van tanden is een optie om uw tanden en kiezen een paar tinten lichter te maken. Overweegt u een bleekbehandeling? Tanden bleken kan in veel gevallen, maar niet altijd. Laat ons uw gebit beoordelen en u adviseren.

Thuis Bleken of Bleken door de tandarts?

Afhankelijk van uw situatie bieden wij twee mogelijkheden voor het bleken van tanden: zelf thuis tanden bleken onder begeleiding van de tandarts of mondhygiënist, of tanden laten bleken door een tandarts of mondhygiënist.

Zelf tanden thuis Bleken – Professionele resultaten met begeleiding

et bleekgel voor thuisbehandeling, een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij tandheelkundige professionals, krijgt u een wittere en stralende glimlach. Dit wordt bereikt met behulp van bleeklepels die speciaal op maat worden gemaakt door uw tandarts. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunt u de Opalescence bleeklepels eenvoudig thuis dragen.

Tanden Laten Bleken Bij Tandartspraktijk De Oude Haven

Tanden laten bleken door de tandarts of mondhygiënist - Snel en effectief

De tandarts of mondhygiënist brengt een 6% waterstofperoxide tandenbleekgel aan die zorgt voor stralend witte tanden. U ziet al resultaten na één behandeling. Deze professionele behandeling vindt uitsluitend plaats in de tandartspraktijk.

Afspraak maken voor tanden bleken

Wilt u graag uw tanden laten bleken? Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar! Wij zijn experts op het gebied van esthetische tandheelkunde en zorgen voor het behoud van een gezond gebit. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Bel het telefoonnummer 033-3034913 of vul hier het contactformulier in.

Wij werken samen met

de meeste zorgverzekeraars

Tandheelkunde Kliniek
D’Ouwe Haven

Contact

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Wilt u een afspraak maken?
Neem contact op